De Schadde

Gastenverblijf "de Schadde" is uitstekend geschikt voor vier volwassenen. Op aanvraag kunnen wij een extra bed neerzetten voor een vijfde persoon. Een kinderbedje is uiteraard ook geen enkel problee

Dit gastenverblijf wilden wij  een eigen en unieke uitstraling mee te geven. En dat is zeker gelukt!

De zoldering is gemaakt van eeuwenoude gebinten uit sloopboerderijen uit onze omgeving. U ziet de markeringen van jaren geleden terug op deze balken.

Verder is er in deze accommodatie een prachtig keukenblok geplaatst. Met een antiek hardstenen gootsteen die we van de sloop hebben gered. Peter heeft zelf van oude planken die nog uit de oude boerderij komen een keukenblok gemaakt waarin ook een koelkast is. Ook het bordenrek en de schouw heeft hij van deze planken gerealiseerd. Wanneer u goed rondkijkt ziet u nog meer gebruik van deze doorleefde planken.
In de keuken bevind zich een authentiek jaren '40 fornuis met een gasoventje. Koken zoals men dat vroeger deed.
Eten kunt u aan het oude tafeltje met de boerenstoelen.

De zithoek kijkt uit op het terras en het weilandje met boomgaardje waarin de kippetjes hun ren hebben en ook ons knuffelkalfje Lily af en toe rondloopt.

Heerlijk uitrusten kunt u in de  ruime bedstee van 1.80x2.10 (begane grond) en een eigen badkamer (begane grond). Deze ruime badkamer is voorzien van een antiek bad op pootjes, een inloopdouche, wastafel en toilet.

Via de trap naar boven komt u bij de slaapzolder waar u  een geweldig eiken bed vindt (1.80x2.10). Dit bed is door Peter bedacht en gemaakt. Het eikenhout komt van eigen grond.

 "de Schadde"is gerealiseerd op de zijdeel. U heeft volledig eigengebruik van het terras waar ook houten tuinmeubilair voor u aanwezig is. Ook heeft u een eigen  oprit waar u de auto kunt parkeren. 

Uiteraard is "de Schadde" naast al het authentieke ook van alle moderne gemakken voorzien. Er is een smart televisie en u kunt gebruik maken van (gratis) Wifi.
De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.